НАПРАВЛЕНИЕ ОПТИМИЗАЦИИ ПРОИЗВОДСТВЕННОГО ПРОЦЕССА ЛИТЬЯ ПО ВЫПЛАВЛЯЕМЫМ МОДЕЛЯМ

B.C. Конотопов, И.И. Сигалов

Аннотация


  У статті приведений аналіз сучасного стану технології і організації виробництва литва по моделях, що виплавляються, в Ук­раїні (ЛВМ). Виявлені основні проблеми ЛВМ, особливо в цехах масового виробництва відли­вань. Дані пропозиції по вдосконаленню технології і організації виробництва по всіх основних тех­нологічних операціях ЛВМ. Так, по виготовленню моделей — викорис­тання менш дорогих модельних составів і шприц-машин конструкції УкрНДІливмаш, оснащених автономною холодильною уста­новкою. По виготовленню форм — вживання єдналь­ного КП-1, в т. ч. для повітряно-теплової суш­ки, установок вакуумно-теплової (вакуумно- аміачної) сушки конструкції УкрНДІливмаш, перехід на алюмосилікатні матеріали. Обпалення форм, плавка і заливка форм ме­талом, перехід на порціону плавку і заливку форм, що обпалюються без наповнювача. Реалізація запропонованих заходів дозволить підняти виробництво ЛВМ до сучасного рівня і підвищити його конкурентоспроможність.


Полный текст:

PDF>PDF

Ссылки

  • На текущий момент ссылки отсутствуют.



КОНТАКТЫСОБЫТИЯ ПРАВОВАЯ ИНФОРМАЦИЯ
ул. Кирилловская, 19-21, Киев, 04080, Украина Тел./факс: +3 8 (044) 455-93-92 Е-mail: iiii@ukrniat.com, ukrniat@ukrniat.com 
  • Новый выпуск журнала Технологические системы № 1 2018
  • Размещение журнала в IndexCopernicus
  • Рабочие встречи ГП АНТОНОВ и Азербайджанской стороны

 

Некоммерческое использование материалов сайта technological-systems.com.ua (в том числе цитирование и сокращенное изложение) разрешается при условии размещения прямой ссылки на цитируемый материал или на главную страницу technological-systems.com.ua. Любое коммерческое использование, а также перепечатка материалов возможны только с письменного разрешения редакции.